In memoriam Happy Hero: Rody

03
dec
2017
Rody Wormgoor (links) met zijn collega's bij Happy Tosti Leiden

Foto: Rody Wormgoor (links) met zijn collega’s bij Happy Tosti Leiden.

Rust zacht lieve Rody. Wat kan het leven soms oneerlijk zijn. Je blijft voor altijd onze Happy Hero.

Afgelopen december kwam het onderstaande interview met Rody online en zo zullen we hem herinneren.

Stel jezelf voor!
”Ik ben Rody (21) en ik ben doof. Ik heb een gehoorapparaat en dat is super handig, want als de stofzuiger aanstaat of als er ander lawaai is zet ik gewoon mijn gehoorapparaat uit.

Ik woon in een rustig dorpje bij mijn ouders. Ik kan nog niet op mezelf wonen, want ik moet nog leren met geld omgaan. Ik hoop dat ik over een paar jaar op mezelf kan, dan hoef ik niet elke dag mijn moeders aardappelen te eten. Als ze wel eens nasi of bami maakt, dan doet ze er heel veel uitjes in en dat vind ik niet lekker. Thuis kook ik niet, maar hier bij Happy Tosti sta ik altijd in de keuken. Tosti’s maken vind ik het leukst.

Mijn moeder is lerares op een basisschool en mijn vader werkt met mensen met een beperking. Mijn vader heeft gebarentaal geleerd, maar omdat ik nu meer praat dan vroeger is hij het een beetje vergeten. Mijn collega’s willen allemaal gebarentaal leren, dat vind ik grappig.”

Wie/wat maakt jou happy?
”Waar ik het meest blij van word is als een Barista koffie zetten. Dat doe ik al zeker 4-5 jaar, zonder cursus. Ik zal eens vragen of ik dat hier ook mag doen. Als ik over een paar jaar op mezelf woon, dan ga ik elke dag koffie zetten.”

Waarom werk je bij Happy Tosti?
”Ik ben hier gekomen via een organisatie dat onderdeel is van UWV. Zij leren mensen met een beperking omgaan met verantwoordelijkheden, zoals op tijd komen. Ik wil alleen maar positieve dingen doen en Happy Tosti past daarom precies bij mij.”

Wat is jouw favoriete tosti?
”Tonijntosti met chilisaus. Ik vind naturel smaken saai, ik hou van unieke smaken en lekker veel chilisaus!”

Lieve Chef Tosti, we zullen je nooit vergeten.
Rody Wormgoor Chef Tosti

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl