De formule

De Happy Tosti formule

Welkom bij Happy Tosti! Het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Onze altijd-Happy-medewerkers a.k.a. onze Happy Heroes met een arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s.

Van jongens naar ondernemers

Na het slagen voor de hogere hotelschool in Den Haag wilden vrienden Jasper en Sam een eigen lunchrestaurant openen. Maar niet zomaar eentje. Sympathiek als ze zijn wilden ze werkplekken creëren voor mensen die meer moeite hebben met het vinden van een geschikte baan.

Al gauw kregen Jasper en Sam de mogelijkheid om Korte Poten 5 in Den Haag te huren. Niet veel later kwamen daar de restaurants in Leiden en Hoofddorp bij en met de komst van vriend Wibe als franchisecompagnon, gaan binnenkort de deuren open van véél meer Happy Tosti restaurants.

“Samen met toekomstige franchiseondernemers kunnen we zoveel mogelijk banen creëren voor medewerkers met een arbeidsbeperking.”
Sam Holtus

De jonge ondernemers doen het natuurlijk niet alleen. De Happy Heroes met een arbeidsbeperking worden professioneel begeleid met behulp van job-coaching.

Happy Tosti Hoofddorp

Het beste in iemand naar boven halen

Bij een gedeelte van de Happy Heroes wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke of psychisch georiënteerde uitdaging. Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders, mits deze persoon op de juiste plek in een leuk team kan werken.

Door de Happy Heroes op een verantwoorde plek te zetten, structuur te geven en de mogelijkheid te bieden te leren op de werkvloer, halen we de beste resultaten in hen naar boven.

Doen wat je leuk vindt en doen waar je goed in bent is positief voor je zelfvertrouwen en je persoonlijke ontwikkeling. Deze belangrijke boodschap streven wij na en geven we mee aan onze Happy Heroes.

De voldoening die wij halen uit het enthousiaste en vrolijke team dat de lekkerste tosti’s verkoopt, creëert veel positieve energie!

De wildste tosticreaties

Bij Happy Tosti gebruiken we kwalitatieve producten en zoveel mogelijk biologisch. Daarmee maken we de wildste tosticreaties! Zoals een tosti choco-banaan, geserveerd met M&M’s of wat dacht je van een dubbele tosti geitenkaas met appel en geroosterde tuinbonen.

In onze restaurants serveren we naast tosti’s ook yoghurts, soepen, salades, verse sappen, huisgemaakte limonades, biologische frisdranken en nog veel meer. Heb je geen tijd om te zitten? Dan kun je jouw bestelling ook gewoon meenemen!

De combinatie van kwaliteit en de enthousiaste bediening zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Vind hier een restaurant bij jou in de buurt.

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl