Delft, zet je schrap!

21
nov
2017

We gaan hard, we gaan lekker! De vestiging in Breda is nog niet open en Happy Tosti Delft komt er alweer aan! In de eerste helft van 2018 gaan we open aan de Voldersgracht 4a in Delft.

Klaarstaan voor anderen betekent delen van geluk!
‘’Toen ik zag dat Happy Tosti van plan was om het concept te franchisen, wist ik het meteen: dat is wat ik wil!’’, vertelt de enthousiaste Nikki van Boxtel, franchiseondernemer Happy Tosti Delft.

Nikki (50) heeft van huis uit meegekregen dat ‘hard werken geen opgave is, maar een gave’. Haar moeder was kok en haar vader werkzaam in de sociale sector. Het ondernemerschap zit in haar bloed. Haar ouders hebben een eigen restaurant gehad en later een eigen hotel. Van haar vader leerde ze ‘klaarstaan voor anderen betekent delen van geluk’. In de laatste tien jaar van hun carrière zijn Nikki’s ouders een sociaal restaurant gestart voor gasten met een kleine beurs en met medewerkers die langdurig werkloos waren. Dat was een groot succes en natuurlijk een kans voor iedereen: de medewerkers, de gasten en voor Nikki’s ouders.

Nikki is van het aanpakken. Haar drive en persoonlijke verhaal maken dat zij perfect past bij de Happy Tosti formule. Ze is daarnaast moeder van een zoon met een arbeidsbeperking en dus weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om deze groep jongeren een kans en perspectief te bieden. ‘’Mijn zoon Jim heeft een zeldzame stofwisselingsziekte. Happy Tosti heeft hem een betaalde baan geboden en met zijn salaris heeft hij dit jaar zijn grootste wens in vervulling laten gaan, namelijk een Feyenoord seizoenkaart. Sterker nog hij heeft er twee gekocht zodat er altijd iemand met hem mee kan. Dát is dus wat een concept als Happy Tosti mogelijk maakt.’’

Happy Tosti Delft
Nikki woont al ruim 30 jaar in de historische binnenstad van Delft, dus een vestiging daar was een logische keuze. Delft kent al een paar tostirestaurants, maar geen is zoals Happy Tosti! ‘’Wat mij betreft heeft het Happy Tosti-concept de perfecte mix van sociaal commercieel ondernemerschap. Goede en duurzame producten, écht heerlijke tosti’s, positief gastheerschap en sociale betrokkenheid.’’ – Nikki

Happy Tosti Delft Voldersgracht 4a opent in de eerste helft van 2018. De vestiging wordt helemaal compleet gemaakt met de bekende, overheerlijke tosti’s, schommels en de vrolijke sfeer.
Hou ons in de gaten voor de opening! Facebook | LinkedIn | Instagram | happytosti.nl

Nikki van Boxtel is de tweede franchiseondernemer in Nederland die straks een eigen Happy Tosti restaurant heeft. We zijn hard bezig om op korte termijn véél meer restaurants te openen. Wil jij ook een eigen Happy Tosti restaurant? Vraag dan hier meer informatie aan!

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl