Sam Holtus verlaat Happy Tosti

19
okt
2018

Mede-oprichter Sam Holtus heeft besloten om Happy Tosti per 1 januari 2019 te verlaten. De aandeelhouders hebben in goede harmonie een overeenstemming bereikt.

Sam: “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Happy Tosti. Het avontuur van de oprichting en de groei, waarbij we inmiddels bijna 100 mensen met een arbeidsbeperking aan het werk hebben geholpen, zal ik nooit vergeten. Hierdoor verlaat ik Happy Tosti met dubbele gevoelens.”

De visie van Sam, betreffende de groei van Happy Tosti, kwam niet meer overeen met die van Jasper en Wibe. Er is alles aan gedaan de visies nader tot elkaar te laten komen, maar helaas is dat niet gelukt.

De visie van Sam is gebaseerd op het runnen van een kleinere onderneming met meer operationele betrokkenheid van de aandeelhouders.

De visie van Jasper en Wibe is gebaseerd op het ambitieuze doel: “Het creëren van 500 banen voor medewerkers met een arbeidsbeperking, in 5 jaar tijd.”

De dagelijkse bedrijfsvoering zal worden voortgezet door Jasper en Wibe als enige aandeelhouders van Happy Tosti.

Sam zal zich de komende periode oriënteren op zijn verdere loopbaan.

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl