Sam Holtus wint Hotello of the Year 2018

05
feb
2018
Sam Holtus wint Hotello of the Year 2018

”Mijn grootste droom voor Happy Tosti is dat ik in de toekomst over straat loop in een land hier ver vandaan, om de hoek kijk en ik daar het Happy Tosti logo aan de gevel zie hangen. En als ik dan naar binnenkijk, mensen met een arbeidsbeperking met heel veel plezier zie werken”, vertelt Sam Holtus met een twinkeling in zijn ogen als hij op het podium van de HotelloTOP Year Event staat.

Op het HotelloTOP Year Event 2018, dat plaatsvond tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, is Sam verkozen tot Hotello of the Year 2018. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een alumni van een hoge hotelschool, die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Sam liet 87 medegenomineerden achter zich.

Erkenning voor het complete Happy Tosti-team
”Mooi hè?! We hebben, zoals Hotello dat noemt, een ‘stempel gedrukt op het bedrijfsleven’! Ik zeg bewust we, want ik heb het niet alleen gedaan. Vanaf dag één is het zo binnengekomen. Ik ben een gezicht van Happy Tosti, één persoon in het hele team. Ik ben genomineerd door iemand anoniem en zo ben ik op de lijst van 87 genomineerden gekomen”, vertelt Sam bescheiden, maar trots.

Om de titel Hotello of the Year te krijgen moet je gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief, pragmatisch en ambitieus zijn en grote werklust hebben. Eigenschappen waarvan de jury heeft bepaald dat Sam die bezit, en wij bij Happy Tosti zijn het daar roerend mee eens!

Het krijgen van podium is ons enorm veel waard
”Jasper, Wibe, what the fuck!”, roept Sam terwijl hij op het podium staat om zijn award in ontvangst te nemen. De drie mannen aan het roer van Happy Tosti zijn ontzettend trots op de erkenning van de HotelloTOP.

Sam: ”Het krijgen van podium is voor ons enorm veel waard en dan gaat het niet om mij alleen, maar om Happy Tosti. Dat dit ons indirect wat gaat opleveren daar ben ik heilig van overtuigd. We hebben bewezen dat Happy Tosti een sociaal hip concept van deze tijd is. Sociaal ondernemen is echt iets van nu. Én we hebben bewezen dat franchises van Happy Tosti winstgevend kunnen zijn. Nu moet alleen nog de hele wereld dat weten!”

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl