Sociale werkgelegenheid in Nederland

28
nov
2017
Asito's Leonore met Wibe en Sam van Happy Tosti

In september 2017 wonnen we de Asito Duurzame Dinsdagprijs. Een prestigieuze prijs waarmee we hulp krijgen bij allerlei duurzaamheidsvraagstukken. Zo kwamen we in gesprek met Leonore Nieuwmeijer, Specialist inclusiviteit bij Asito, over de sociale werkgelegenheid in Nederland en de rol van Happy Tosti daarin.

Het is je vast niet ontgaan dat we bij Happy Tosti ondernemen op een sociale manier. Dat is enorm dankbaar werk, maar soms ook ingewikkeld. Onze medewerkers betekenen veel voor ons en we willen dat zij zich op hun plek voelen en in hun kracht staan. We noemen ze niet voor niets Heroes! Maar soms moet je bedrijfsmatige keuzes maken die ertoe leiden dat een contract voor bepaalde tijd niet verlengd wordt. Dat knaagt aan ons; we kunnen ze toch niet weer naar huis sturen? Precies over dat spanningspunt hebben we met Leonore gesproken, want wij geloven dat er voor iedereen een plekje is op de arbeidsmarkt. Dus hoe bouw je een keten van werkgevers die samenwerken tot een proces dat ertoe leidt dat mensen met een arbeidsbeperking de juiste betaalde job vinden?

Lees verder op Leonore’s blog!

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl