Amsterdam de Pijp

Meet Happy Tosti Amsterdam de Pijp

Welkom bij Happy Tosti Amsterdam de Pijp! Het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Onze altijd-happy-medewerkers met een arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s. Wij creëren vrolijkheid en gelukkige mensen waar we ook nog eens maatschappelijk geld mee besparen.

Happy Tosti is één van de leukste plekken in Amsterdam de Pijp om te genieten van een lekker ontbijtje of te lunchen. Bij ons kan je terecht voor een betaalbare lunch met de meest te gekke tosti-creaties. Ook serveren wij yoghurt bowls, panini, power smoothies, homemade limonades en warme dranken.

Heb je weinig tijd? Voor een take-away of bestelling ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kan je bestelling plaatsen via Thuisbezorgd.nl, Deliveroo of kom bij ons langs!

Onze duurzame keuzes
We willen vanaf het eerste moment met Happy Tosti een 100% kloppend bedrijf zijn. Niet alleen met onze medewerkers, maar ook in onze productkeuzes en bij de selectie van samenwerkingspartners.

Zo maken we gebruik van producten met een duurzame herkomst zoals bio brood, bio kaas, bio Fairtrade koffie en soepen van verspilde groentes. Daarbij heeft onze keuken een minimale voedselverspilling door een slimme menukaart en een efficiënt inkoopsysteem.

Wist je dat Happy Tosti Amsterdam de Pijp…

  • In de wijk de Pijp is gevestigd. Vanaf het centrum van Amsterdam ben je binnen 20 minuten ben je met het openbaar vervoer bij
    Happy Tosti!
  • Om de hoek van de Albert Cuypmark zit gevestigd!
  • Een speciaal ontbijt heeft als je logeert bij een Airbnb.
  • Vegetarische en veganistische tosti’s serveert!
  • Op sommige plekken fietsen in de zaak heeft in plaats van stoelen!
  • Een zonnig terras heeft om te lunchen of genieten van de lekkerste tosti’s en verkoelende drankjes.
  • Een Shitty Place heeft met een echte wc-pot!
  • Ook te vinden is op Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en TikTok!

Foto’s

Heb je een toffe foto gemaakt? Deel het met ons! #happytostiamsterdam #happytosti

Contact

Route naar Happy Tosti Amsterdam de Pijp:
Happy Tosti Amsterdam is gevestigd in de wijk de Pijp aan de Eerste van der Helststraat nummer 80. De Eerste van der Helststraat is een gezellige straat vol met restaurants. De buurt verkennen, aan het einde van de straat vind je de Albert Cuyp markt.

Heb je al trek gekregen? Kom langs en proef de lekkerste tosti’s!

Locatie

Eerste van der Helststraat 80
1072 NZ Amsterdam

Reserveren

Reserveer via onze blauwe button of via de onderstaande mogelijkheden:

020 772 4246
depijp@happytosti.nl

Routebeschrijving

Open Google Maps

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl