Den Haag

Meet Happy Tosti Den Haag

Welkom bij Happy Tosti Den Haag! Het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Onze altijd-happy-medewerkers met een arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s. Wij creëren vrolijkheid en gelukkige mensen waar we ook nog eens maatschappelijk geld mee besparen.

Happy Tosti is een van de leukste plekken op loopafstand van het Centraal Station Den Haag om te genieten van een lekker ontbijtje of te lunchen in Den Haag. Bij ons kan je terecht voor een betaalbare lunch met de meest te gekke tosti-creaties. Ook serveren wij yoghurt bowls, panini, power smoothies, homemade limonades en warme dranken.

Heb je weinig tijd? Voor een take-away of bestelling ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kan je bestelling plaatsen via Thuisbezorgd.nl, Deliveroo of kom bij ons langs!

Onze duurzame keuzes

We willen vanaf het eerste moment met Happy Tosti een 100% kloppend bedrijf zijn. Niet alleen met onze medewerkers, maar ook in onze productkeuzes en bij de selectie van samenwerkingspartners.

Zo maken we gebruik van producten met een duurzame herkomst zoals bio brood, bio kaas, bio Fairtrade koffie en soepen van verspilde groentes. Daarbij heeft onze keuken een minimale voedselverspilling door een slimme menukaart en een efficiënt inkoopsysteem.

Wist je dat Happy Tosti Den Haag…

  • Een ideale plek is voor kinderfeestjes!
  • De eerste Happy Tosti vestiging is en al bijna 5 jaar bestaat?
  • Een goede spot is aan de Korte Poten voor een snelle lunch of take-away!
  • De leukste spot om te lunchen aan een zonnig terras in het centrum van Den Haag.
  • Ook te vinden is op Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en TikTok!
  • In 3D te zien is: Loop online in 3D door Happy Tosti met LocationView

Foto’s

Heb je een toffe foto gemaakt? Deel het met ons! #happytostidenhaag #happytosti

Contact

Route naar Happy Tosti Den Haag:
Happy Tosti Den Haag is gelegen in het centrum van Den Haag. Happy Tosti Den Haag is dicht bij het wel bekende Plein, op loopafstand van de Eerste & Tweede kamer en het Mauritshuis.

Lekkâh zo’n tosti! Kom langs aan de Korte Poten 5 !

Locatie

Korte Poten 5
2511 EB Den Haag

Reserveren

Reserveer via onze blauwe button of via de onderstaande mogelijkheden:

070 – 744 05 44
denhaag@happytosti.nl

Routebeschrijving

Open Google Maps

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl