5 redenen waarom happy tosti dé place to be is

16
sep
2021

Waarom is Happy Tosti nou dé place to be? Hier hebben wij 5 zeer goede redenen voor!

We zitten op 7 verschillende plekken in Nederland! Goed bereikbare, vrolijke zaken waar je altijd welkom bent! Te vinden in Amsterdam, Breda, Den Haag, Deventer, Delft, Hoofddorp en Leiden. Dus grote kans dat er een Happy Tosti bij jou in de buurt is!

De tweede reden om naar Happy Tosti te komen is het interieur! In al onze vestigingen hebben wij unieke zitplaatsen. Naast de traditionele ‘stoel’ hebben wij zitplaatsen zoals een schommel, een fiets of zelfs een wc-pot!

Misschien wel de belangrijkste reden om naar Happy Tosti te komen: onze medewerkers! Wij werken met mensen met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden deze toppers voldoende begeleiding en coaching, zodat zij zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Onze sociale missie is om zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een betaalde baan te bieden!

Reden nummer vier: brood! Wij hebben namelijk biologisch, ambachtelijk gebakken brood van Lekker Brood. Dit komt vers bij ons binnen en gebruiken wij bij elke tosti en panini die wij maken! Wil jij dit brood thuis ook eten? Lekker Brood is te bestellen via de webshop op www.lekkerbrood.nl/bestellen of natuurlijk af te halen bij één van de verschillende verkooppunten.

De laatste reden, die niet mag ontbreken: onze tosti’s en panini’s! Wij serveren de lekkerste tosti’s en panini’s met verse ingrediënten en unieke smaakcombinaties. Voor erbij hebben wij heerlijke koffie, smoothies of home-made ijsthee of limonade. De keuze is reuze, van hartig of zoet tot cheesy of vegan!

Tot snel bij Happy Tosti!

Nog niet genoeg redenen? Neem een kijkje op onze Instagram en website en ontdek meer!

No Comments

Geef een antwoord

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl