Nationale Milieudag

15
jun
2021

nationale milieudag

Vandaag is het Nationale Milieudag, wij vinden het erg belangrijk om hierbij stil te staan. Samen met jou werken we aan het creëren van een betere wereld! Hierin hopen wij onze partners, collega’s en gasten te inspireren om een positieve impact te maken op het milieu. Met één bezoek aan Happy Tosti maak jij als gast al een groot verschil!

Hoe? Als je een tosti besteld heb je gelijk te maken met de slimme menukaart, waarbij het doel is een minimale voedselverspilling te hebben. Wij gebruiken op verschillende tosti’s dezelfde ingrediënten, om zo het maximale eruit te kunnen halen. De tosti’s worden gemaakt van biologisch brood, afkomstig van bakkerij Lekker Brood (https://www.lekkerbrood.nl/). Daarnaast zijn de meeste ingrediënten ook van biologische afkomst, wij kiezen dan ook zorgvuldig waar wij deze afnemen.

Wanneer je een koffie besteld, ben je ook op de juiste weg. Wij nemen onze koffie af bij Puro, een fairtrade bedrijf waarbij een eerlijke prijs wordt betaald aan koffietelers. Daarnaast beschermen zij het regenwoud en de flora en fauna in koffieproducerende landen. Dit is enorm milieuvriendelijk!

De heerlijke soepen hebben ook een duurzame achtergrond, deze komen namelijk bij De Verspillingsfabriek vandaan. Zij maken soepen van verspilde groenten, maar ook werken zij met mensen met een arbeidsbeperking!

Bij ons houdt het niet op bij het eten, wij scheiden ook zo veel mogelijk ons afval en digitaliseren zoveel mogelijk. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen, zo gebruiken wij veel gerecycled papier en 100% biologisch afbreekbare koffiecups.

Dus, al kom je bij ons afhalen, al drink je een koffie of eet je een tosti of een soep, jij bent bewust bezig en levert jouw bijdrage aan milieu, mens en aarde.

Help jij ons mee met de ‘foodprint’ die wij willen achterlaten én wil je genieten van de lekkerste tosti’s? Kom gezellig langs en vertrek met een dubbel zo goed gevoel!

 

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl