we mogen binnen weer open!

05
jun
2021

we mogen binnen weer open!

Onze Happy Heroes staan te springen om jullie weer binnen te ontvangen! Wij zijn erg blij dat wij onze deuren weer mogen openen en jullie onze unieke zitplekken mogen aanbieden. Welke zitplek heb jij het meest gemist? De stoelen, de schommels, de fietsen of de wc-potstoelen?

Kijk voor alle openingstijden op de pagina ‘vestigingen’.

Bij het openen van onze Happy Tosti vestigingen wordt uiteraard rekening gehouden met de maatregelen. Zo is het verplicht een mondkapje te dragen tijdens het lopen, tijdens het zitten mag deze uiteraard af.

Ook mag je met maximaal 4 personen aan een tafel zitten (excl. kinderen t/m 12 jaar). Met uitzondering van huishoudens, je mag per één huishouden aan een tafel zitten.

Daarnaast gelden bij ons natuurlijk ook de basisregels om 1,5 meter afstand te houden. En wanneer je klachten hebt, je thuisblijft en dus niet langskomt in onze vestigingen.

Wij danken je bij voorbaat voor het begrip en de medewerking. En hopelijk zien we je snel in één van onze vestigingen!

Voor welke tosti of panini kies jij bij je eerstvolgende Happy Tosti bezoek? Een echte klassieker of één van onze nieuwe tosti’s zoals bijvoorbeeld de Quesadilla of de Croque Monsieur?

4 Comments
 1. http://slkjfdf.net/ – Ojinim Ocoggaz dip.gtka.happytosti.nl.puw.mu http://slkjfdf.net/

  1
 2. http://slkjfdf.net/ – Inadisaju Ahazavaze igz.cdoh.happytosti.nl.jpc.wt http://slkjfdf.net/

  2
 3. http://slkjfdf.net/ – Enuxacoxu Aeremaz hhu.pbwe.happytosti.nl.jkk.yp http://slkjfdf.net/

  3
 4. http://slkjfdf.net/ – Ucoyohopo Rixako unh.kpau.happytosti.nl.lfy.rt http://slkjfdf.net/

  4

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl