Happy Tosti Deventer

28
mrt
2018

Schommelen in een restaurant. Het kan bij Happy Tosti in Deventer aan de Lange Bisschopstraat. Happy Tosti is een maatschappelijk concept waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om betaald aan de slag te gaan. We hebben de ambitie om minstens 500 banen te creeren voor deze mensen. Dat kunnen we niet zonder onze franchiseondernemers.

Winst voor velen
”In 2017 sprak ik de oprichters van Happy Tosti over een mogelijkheid voor een vestiging in Deventer. Het concept sprak mij aan en na jarenlang als inkoper te hebben gewerkt bij een mondiale uitgeverij, was een Happy Tosti franchise mijn drijfveer voor een nieuwe start”, vertelt Roel van der Vegt. Roel deed mee met de wedstrijd ‘Pitch je Pand’ en won! De prijs geeft startende ondernemers de kans om een leegstaand pand in het centrum nieuw leven in te blazen. Dat deed Roel. Hij is gestart met Happy Tosti en samen met circa 14 werknemers verkoopt hij dagelijks de lekkerste tosti’s, panini en salades. Maar ook voor verse soep en een Happy Breakfast kun je er terecht.

Afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen
‘’Ik heb een tijdje als ‘trainee’ bij Happy Tosti mogen werken. De gedrevenheid, inzet en puurheid die mensen met een afstand tot de markt meebrengen is een toegevoegde waarde. Iedereen bezit op zijn / haar manier competenties die bijdragen aan het succes van het restaurant. Ik spreek dan ook liever niet over ‘mensen met een beperking’, maar over ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. En ik wil graag meehelpen om die afstand te verkleinen door ze te laten zien tot welke prestaties ze in staat zijn.

Happy Tosti Deventer
Roel is opgegroeid en woonachtig in de historische hanzestad Deventer. ‘’Ik ben hier dus goed bekend en heb een groot lokaal netwerk. Dit, in combinatie met mijn ambitie om sociaal-commercieel te ondernemen, maakte het een logische stap om in Deventer een Happy Tosti franchise te beginnen.

Happy Tosti is in de regio Zuid-Holland al breeduit bekend en ik wil dólgraag ook Deventer en de regio eromheen kennis laten maken met Happy Tosti. Bovenal wil ik mensen laten ervaren dat hier de heerlijkste tosti- en panini creaties worden gemaakt met eerlijke en zoveel mogelijk biologische producten. Dat ik de eerste Happy Tosti vestiging buiten de Randstad mag hebben, maakt mij onwijs Happy!!’’ – Roel

Happy Tosti Deventer zit aan de Lange Bisschopstraat 23. De vestiging is compleet met de bekende, overheerlijk tosti’s, schommels en de vrolijke sfeer.
Volg ons! Facebook | LinkedIn | Instagram | happytosti.nl

Ook een eigen franchise
Voor Happy Tosti is het franchisen van het concept de snelste en meest duurzame manier om te groeien. Ook vinden we het belangrijk dat élke Happy Tosti vestiging de hoogste zorg, aandacht en kwaliteit levert en dat wordt het beste gewaarborgd door franchiseondernemers aan te haken.

We zijn hard bezig om op korte termijn véél meer restaurants te openen. Wil jij ook een eigen Happy Tosti restaurant? Vraag dan hier meer informatie aan!

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl