Happy Tosti Takes Over Puro Coffee farm in Honduras

07
okt
2019

Happy Tosti neemt koffieboerderijen in Honduras over
om de dalende koffieprijzen te stoppen

Instagram take vs Coffee farm takes over!?

Vanaf oktober 2019 tot en met juni 2020 gaat Happy Tosti een koffieboerderij in Honduras overnemen!

Wereldwijd is de prijs van koffie aan het dalen naar minder dan $ 1 per pond. Dit zal leiden tot het einde van koffieboerderijen in Midden- en Zuid-Amerika. Samen met Puro, een fair Trade-merk van de Belgische koffiebrander Miko, gaat Happy Tosti dit probleem aanpakken.

Het overnemen van de koffieboerderij door Happy Tosti in Honduras zal ervoor zorgen dat medewerkers van Happy Tosti, onze gasten en de medewerkers van de koffieboerderij met elkaar in contact komen. Koffieboer, Genrri, helpt bij het verwerken van de koffie, zorgt ervoor dat de werkzaamheden en verhalen rechtstreeks met Happy Tosti worden gedeeld via foto’s en video’s op WhatsApp. Hiermee creëren we een wederzijdse bewustwording bij de bonenplukkers in Honduras en de medewerkers van Happy Tosti.

Happy Tosti gasten kunnen een review achter laten op een online platform voor de koffieboeren in Honduras. De waardering die de boeren krijgen vanuit de wereld waar hun koffiegedronken wordt is erg belangrijk voor de en stimuleert een gevoel van trots waardoor ze het werk meer zullen waarderen.

Meer informatie

Kom jij langs voor een kopje Happy Fair Trade koffie?☕️

No Comments

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl