happy tosti valt in de prijzen!

10
apr
2019

Happy Tosti uitgeroepen tot beste koffie, lunch & lekkers restaurant van Breda!

 

Op maandag 8 april werden de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards weer groots gevierd bij STRND! Een spetterende avond waarbij al onze medewerkers van Breda waren uitgenodigd om te horen of Happy Tosti Breda Veemarktstraat de felbegeerde prijs zou gaan winnen.

De avond begon met welkomstdrankjes, een walking diner en spectaculaire acts. Hierna werd het toch echt tijd om de winnaars bekend te maken. Gebaseerd op de eerder verworven publieksstemmen werden de winnaars, in de tien subcategorieën binnen retail en horeca, bekend gemaakt. Happy Tosti Breda als sociaal lunchrestaurant viel onder de categorie koffie, lunch & lekkers. Na veel stemmen te verzamelen wist Happy Tosti Breda het voor elkaar te krijgen om de beste koffie, lunch & lekkers prijs te winnen! YESSSSS!

Namens Happy Tosti onwijs bedankt voor het stemmen en daarmee het ondersteunen van onze droom, om met Happy Tosti, zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden.

Join our happy movement en kom binnenkort de lekkerste tosti’s van Breda eten bij Happy Tosti Breda Veemarktstraat?

 

No Comments

Geef een antwoord

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl