de terrassen mogen weer open!

22
apr
2021

Praktische informatie happy tosti terras

Heropening van Happy Tosti

Wij zijn super Happy dat wij binnenkort open mogen, Happy Tosti kan niet wachten om onze gasten weer te mogen ontvangen en welkom te heten. Vanaf woensdag 28 april openen ook wij onze terrassen, wij vertellen in het kort hoe wij dit aanpakken.

 

Hoe pakken wij dit aan?

 Stapsgewijs werken we toe naar de volledige heropening van Happy Tosti. Om te beginnen mogen we onze terrassen openen, daar zijn we ontzettend Happy mee!

Wij stellen veiligheid voorop, voor zowel onze gasten als onze medewerkers. Om dit zo secuur mogelijk te laten verlopen hebben wij de voorzorgmaatregelen voor jullie op een rijtje gezet.

– Max 2. pers aan 1 tafel.

– Heb je klachten of ben je positief getest? Blijf dan thuis!

– Wil je zeker weten dat je bij ons een plekje hebt om te komen genieten op het    Happy tosti terras?  Dan raden we aan om (een dag van tevoren) een tafel te reserveren.

Ondanks dat we de afgelopen periode alleen open zijn geweest voor Take Away hebben wij hard gewerkt aan nieuwe projecten. We zijn voorbereid voor wanneer Happy Tosti weer volledig open mag. Benieuwd wat wij allemaal hebben uitgespookt? Lees dan verder….

 

Wij hebben niet stilgezeten!

 Als je onze socials volgt is het je vast niet ontgaan. Wij hebben hierop al best wat nieuwe recepten en smaaksensaties van onze nieuwe menukaart uitgelicht. Wil je weten wat wij allemaal nieuw in huis hebben? Bekijk dan online de menukaart en kom je tosti halen! Of reserveer jouw Happy place bij ons op het terras, en kom genieten van onze heerlijke nieuwe creaties!!

2 Comments
  1. http://slkjfdf.net/ – Elitofjf Icobizcaf lta.usgt.happytosti.nl.lle.lb http://slkjfdf.net/

    1
  2. http://slkjfdf.net/ – Inilil Ujawoc xjf.tgfd.happytosti.nl.rqf.mn http://slkjfdf.net/

    2

Geef een reactie

Stuur ons een
berichtje!
Wil je reserveren? Klik hier. Voor overige berichten kun je onderstaand formulier gebruiken of mail naar info@happytosti.nl